top of page
Yoga Ayu Detox WS FB.png

Bijdrage : €38

 

- incl. yogales, lezing, soep, thee

- detox handleiding

- yogamateriaal is aanwezig

De lente is in het land en dit is het ideale moment voor een reinigingskuur. Net zoals je je huis een grondige "lenteschoonmaak" geeft, kun je hetzelfde doen voor je lichaam en geest. Ontgiften tijdens de lente vormt een essentieel onderdeel van de Ayurvedische seizoensroutine, waardoor je de lentedip kan vermijden en je jezelf weer fris en energiek voelt.

We beginnen deze workshop met een rustgevende yogasessie die gericht is op zacht reinigen door middel van lichaams- en ademhalingsoefeningen. Deze sessie is voor iedereen toegankelijk, ongeacht ervaring of lenigheid.
Na een korte pauze introduceren we enkele basisprincipes van Ayurveda en laten we zien hoe je deze op een eenvoudige manier kan integreren in je dagelijks leven. Allerhande kleine aanpassingen kunnen al een groot verschil maken in je gezondheid of energie niveau.
Vervolgens richten we ons op het detoxproces. We bespreken waarom dit belangrijk is, welke voordelen het met zich meebrengt, de mogelijke valkuilen, de verschillende stadia, waarom het beter is net niet te doen, eventuele alternatieven en hoe je dit proces kan personaliseren. Als bonus ontvang je een handleiding en recepten om de reiniging op een veilige manier thuis te doen.
We sluiten de voormiddag af met een hartige detox soep. Tijdens de lichte lunch is er ruimte is voor verdere vragen en discussie.

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page